TOAK

Türk Ortopedik Araştırma Konseyi

Sayın TOAK Üyeleri,

33. Ulusal Türk Ortopedi ve Travmatoloji Kongresi esnasında 5 Kasım 2024 Salı günü 17:00-19:00 saatleri arasında TOAK Genel Meclisi ve yeni yönetim kurulunun seçimi yapılacaktır. Yönerge gereği, aday olmak isteyenler için 21 Eylül 2024 tarihi ile başvuru süresi başlamıştır. Aday olmak isteyenlerin 29 Ekim 2024 Salı günü mesai bitimine dek elektronik ortamda  davut@totbid.org.tr veya yazılı olarak TOTBİD, Bayraktar Mahallesi İkizdere sok. No: 21/12 06670 G.O.P. Ankara adresine başvurmaları gerekmektedir. Yönergenin ilgili maddesi aşağıdadır.

Saygılarımızla,

TOAK Yönetim Kurulu

 

MADDE 7. Yönetim Kurulu:

TOAK yönetim kurulu, Konsey Meclisi tarafından iki yıllığına seçilen beş üye ile TOTBİD Başkanı veya görevlendireceği bir TOTBİD Yönetim Kurulu üyesi olmak üzere toplam 6 kişiden oluşur. Yönetim Kurulu üyesi olabilmek için TOAK üyesi olmak ve SCI-expanded kapsamındaki dergilerde en az biri temel bilimler alanında olmak üzere üç veya daha fazla yayınlanmış araştırma makalesi olmak koşulu vardır. Yönetim kurulu üyeliğine aday olacak TOAK üyeleri ilan edilen seçimli konsey meclisi tarihinden 45 gün öncesinden başlayarak yönetim kurulu üyeliği için gerekli şartları taşıdıklarını gösteren belgelerle birlikte TOAK Yönetim Kurulu’na yazılı olarak başvururlar. Başvuru süresi konsey meclisi toplantısından 7 gün önce sona erer. Mevcut TOAK Yönetim Kurulu adayların yönetim kurulu üyeliğine uygunluklarını kontrol eder ve seçim esnasında geçerli olacak aday listesini hazırlar. Yönetim Kurulu üyeliği art arda en fazla iki dönem yapılabilir.

TOAK Yönetim Kurulu başkanının görev süresi dolmuş ve Yönetim Kurulundan ayrılmak zorunda ise bir sonraki yönetim kuruluna önceki başkan sıfatı ile oy hakkı olmaksızın doğal üye olarak bir dönem daha katılır.

© Tüm hakları Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği’ne aittir.
Loading...

İşleminiz gerçekleştiriliyor. Lütfen bekleyiniz...